ʻO nā ʻano hoʻokuʻu maʻamau o ka hydraulic rock crusher

Mai hoʻohaʻahaʻa i ka pilikia hoʻokuʻu o ka hydraulic rock crusher.Maopopo anei iā ʻoe ka nui o ka puka hoʻokuʻu o kamīkini paʻi pōhaku hydraulice hoʻoholo i ka nui o ka ʻeleʻele i wāwahi ʻia a me ka hiki ke hana i nā mea hana?Ma muli o ka ʻaʻahu a me ka hoʻololi ʻana i ka nui o nā koi o ka huahana i hoʻopau ʻia, pono e hoʻoponopono i ka nui o ka wehe ʻana i kēlā me kēia manawa.Hōʻuluʻulu ʻo Shanghai Zhuoya i 3 mau ʻano no kēlā me kēia
Hiki iā ʻoe ke ʻike pehea e hoʻoponopono ai i ka wehe ʻana.
1. ʻAno pā
Aia ka papa hoʻoponopono ma hope o ka noho hoʻololi i ka noho hoʻoponopono.Ke hoʻololi ʻia ke awa hoʻokuʻu, hiki ke hoʻonui a hoʻemi ʻia ka helu o nā papa kākoʻo, a hiki ke hoʻololi ʻia ka mānoanoa o nā papa hope, i hoʻololi ʻia nā kūlana mua a me hope o nā papa toggle, a me ka mua a me ka hiki ke hoʻoneʻe ʻia nā kūlana hope o ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka ʻauwae neʻe e ʻike i ka hoʻololi ʻana o ka nui o ka puka hoʻokuʻu.
a) mai
E hoʻokomo i ka pā hope
Hoʻokomo ʻia ka papa hoʻoponopono mai ka hope o ka crusher, ʻoi aku ka pōkole o ka pad i ka lōʻihi a ʻoi aku ka māmā o ke kaumaha.He palena ʻole ka wahi hana o ka mea hoʻohana, a ʻaʻole kūpono ke hoʻololi i ka pā hope.
b) E hoʻokomo i ka pā hope mai ka ʻaoʻao o ka ʻāwae haki
Hoʻokomo ʻia ka pā hoʻoponopono hoʻoponopono mai ka ʻaoʻao ʻaoʻao o ka crusher.ʻOi aku ka lōʻihi a ʻoi aku ke kaumaha o ka pā hope.ʻOi aku ka maikaʻi a me ka palekana o ke kūlana hana o ka mea hana.
He mea maʻalahi ka hoʻoponopono ʻana o ka pā hope, akā pinepine ʻole ia.He paʻakikī ke hoʻohui a i ʻole ka unuhi ʻana i ka pā hope e hoʻoponopono i ka wehe ʻana.Pono e waiho kokoke i kamea paʻipaʻi.Ma kekahi ʻaoʻao, lawe ia i kahi ākea a ma kekahi ʻaoʻao, pono e pale ʻia mai ka nalowale.ʻAʻole hiki ke hoʻololi ʻia me ka steplessly, a ʻaʻole hiki ke hoʻololi ʻia e nā ʻano hydraulic.
2. ʻAno poloka wedge
ʻO ka mea hoʻoponopono ʻano ʻano ʻāpana wedge i haku nui ʻia me ʻelua mau poloka wedge like.Aia ka poloka wedge ma hope o ka noho bracket ma ka noho hoʻoponopono, a ua pili like nā ʻili o nā poloka wedge ʻelua.Ma ka hoʻololi ʻana i ke kūlana pili o nā poloka wedge ʻelua, hiki ke hoʻololi ʻia ka mānoanoa holoʻokoʻa o ka pālua o ka wedge, i hiki ke kū i mua a i hope o nā pale.E hoʻololi, e neʻe i mua a me nā kūlana hope o ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka ʻauwae neʻe e ʻike i ka loli o ka nui o ka wehe ʻana.
a) Hoʻoponopono mīkini
ʻO ke ʻano hana hoʻoponopono mechanical ʻo ia ka ʻike ʻana o ka neʻe ʻana o ka poloka wedge ma ka hoʻohuli lima ʻana i ka wili hoʻoponopono.Aia ka wili hoʻoponopono ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka crusher.Hoʻopili ʻia kekahi ʻaoʻao o ka wili hoʻoponopono me ka poloka wedge ma o kahi pine pine, a ua hoʻokomo ʻia ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pā ʻaoʻao o ka pahu crusher ma o ka hoʻoponopono ʻana i nā nati a me nā kākoʻo.I ka wā e pono ai ʻoe e hoʻoponopono i ka wehe ʻana, e hoʻohana i ka wili e hoʻohuli i ka wili ma nā ʻaoʻao ʻelua o ke kiʻi e huki i ka poloka wili, e hoʻololi i ke kūlana pili o nā poloka wili ʻelua, a laila e hoʻololi i ka nui o ka mānoanoa o ka poloka wedge e hoʻokō. ke kumu o ka hoʻoponopono ʻana i ka nui o ka wehe ʻana.
b) Hydraulichoʻoponopono
ʻO ke ʻano o ka hoʻoponopono hydraulic ʻo ia ka hoʻololi ʻana i ka wili hoʻoponopono i ke ʻano hoʻoponopono mechanical i kahi cylinder hydraulic, a ʻike pū ʻia ka hoʻoponopono ʻana o ka puna wai e ka hydraulic cylinder, i ʻike ʻia ka hoʻololi ʻana o ke awa hoʻokuʻu, kahi kūpono. a me ka hoopakele hana.
3. Hydraulic cylinder type
Ua like ka hydraulic cylinder discharge port adjustment device me ka hoʻokomo ʻana i kahi cylinder nui i waenakonu o ka pā toggle, i hiki ke hoʻololi ʻia ka lōʻihi o ka pā toggle e hoʻololi i nā kūlana mua a me hope o ka ʻāwae neʻe a ʻike i ka hoʻoponopono ʻana o ka nui o ka puka hoʻokuʻu..
ʻAʻole hiki i ka mea hoʻoponopono wehe wehe o kēia hale ke hoʻololi wale i ka nui o ka wehe ʻana, akā hiki ke hoʻomaopopo i nā hana o ka hele ʻana o ka hao a me ka hoʻomaʻemaʻe lua, kahi kūpono no ka hana a hoʻemi i ka ikaika o ka hana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-07-2021