Hoʻopili ʻo Hyundai Heavy i ka loaʻa ʻana o Doosan Infracore

Doosan Infracore 'Concept-X' image 3

Nā mīkini hana mai Doosan Infracore

ʻO kahi consortium i alakaʻi ʻia e ka hui nui kūkulu moku ʻo South Korea ʻo Hyundai Heavy Industries Group (HHIG) kokoke i ka hoʻopaʻa ʻana i kahi 36.07% o ke kuleana ma ka hui kūkulu hale ʻo Doosan Infracore, ua koho ʻia ʻo ia ka mea koho.

ʻO Infracore ka mahele hana koʻikoʻi o ka hui Doosan i Seoul-headquartered a me ka stake i hāʻawi ʻia - ʻo Doosan wale nō ka makemake i ka hui - ua ʻōlelo ʻia aia ma kahi o € 565 miliona.

ʻO ka hoʻoholo o ka hui e kūʻai aku i kāna kuleana ma Infracore ua koi ʻia e kona pae o ka aie, i kēia manawa i ʻōlelo ʻia aia ma kahi o € 3 biliona.

ʻO ka hoa o HHIG i ka hoʻolimalima kālā he māhele ia o ka mokuʻāina ʻo Korea Development Bank.ʻO Doosan Bobcat - ʻo ia ka 57% o ka loaʻa kālā o Infracore 2019 - ʻaʻole i hoʻokomo ʻia i ka ʻaelike.Eia nō naʻe, inā e kūleʻa ka makana, ʻo Hyundai - me Doosan Infracore, i hui pū ʻia me kāna pono hana Hyundai Construction Equipment - e lilo ia i mea pāʻani 15 kiʻekiʻe ma ka mākeke lako hana honua.

ʻO nā mea hoʻolimalima ʻē aʻe i hōʻike ʻia i ka hakakā ʻana e kūʻai i ke kuleana ma Infracore ʻo MBK Partners, ka hui kūʻokoʻa kūʻokoʻa kūʻokoʻa kūʻokoʻa ʻo ʻAsia ʻĀkau nui loa, me ka US $22 biliona kālā ma lalo o ka hoʻokele a me Seoul-based Glenwood Private Equity.

Ma kāna mau hopena kālā ʻekolu, ua hōʻike ʻo Doosan Infracore i ka piʻi ʻana o ke kūʻai aku o 4%, i hoʻohālikelike ʻia me ka manawa like ma 2019, mai KRW 1.856 trillion (€ 1.4 billion) a i KRW1.928 trillion (€ 1.3 billion).

ʻO nā hopena maikaʻi i hoʻohālikelike ʻia i ka ulu ikaika ʻana ma Kina, kahi ʻāina kahi i hakakā ai ʻo Hyundai Construction Equipment e ulu i ka mākeke.


Ka manawa hoʻouna: Jan-03-2021